Ota meihin yhteyttä
TEL: 86-579-87671117
Faksi: 86-579-87671117-816
Sähköposti: market@iplaytent.com
Osoite: No.8 Mudan Road, Baihuashanin teollisuusalue, Wuyi County, Zhejiang Province, China
Etusivu > Tietoa > Sisältö
Vanhemmat ostavat lasten leluja
Jan 17, 2018


Pehmeä lelu

Vauva tällä hetkellä, koska immuunijärjestelmä on suhteellisen heikko, joten ostamalla leluja on kiinnitettävä huomiota vastuuvapauden riskitekijöistä, vastuussa siitä on helppoa, koska erilaiset infektiot ja vammat vaikuttavat vauvan terveyteen. Ja syntymästä 1-vuotiaan vauvan, tällä kertaa kasvu ja kehitys nopeammin kuin millään kaudella, erityisesti hermoston kehitystä nopeammin, joten tällä kertaa on hyvin alttiita tartuntataudeille. Siksi, kun äiti ostaa leluja kiinnittämään erityistä huomiota, eli niin paljon kuin mahdollista ostaa pehmoleluja.

Kuten ohjelmistotyöntekijöitä, röyhtäilyä, puristusta / äänileluja, näiden lelujen lisäksi vauvan ei ole helppoa aiheuttaa ulkoisia vaurioita, vaan myös edistää vauvan fyysistä ja psykologista kehitystä.


2. Ei vaarallisia leluja

Erilaiset vauvojen kaudet tarvitsevat erilaisia ​​leluja, joten silloin, kun äidin tulee hankkia leluja, on kiinnitettävä erityistä huomiota, mutta sinun on ostettava leluja, jotka soveltuvat vauvan ikään. Yhden vuoden ikäiselle 3-vuotiaalle lapselle tällä kertaa fyysisen kasvun fysiologiset ominaisuudet ovat hitaampia kuin lapsenkengät, kielen ja motoristen taitojen lisäksi on myös merkittävästi parannettu. Vauvat liikkuvat usein varhaisessa elämässään, mutta eivät tunne turvallisuutta ja itsensä suojaa, joten onnettomuudet voivat helposti tulla.

Lapsille 1-3-vuotiaille lapsille tulee valita leluja, vetää leluja, rakennuspalikoita, leluja, leluja, palapelileluja, rantaleluja, jotka ovat sopivimpia leluja.


3,4-6 vuotta vanha

Vauva 4-6-vuotiaana esiopetuksena, tällä kertaa lapset yleensä jatkavat kehon kehittymistä, vaikka perusta itse tyytyväinen, mutta silti lievät kädet ja jalat eivät ole joustavia ja niin edelleen. Lisäksi tällä kertaa lapsia on huolimattomia ja epämiellyttäviä ja muita ominaisuuksia, joten tällä kertaa, kun äidin hankinta lelujen on kiinnitettävä erityistä huomiota, on parasta valita jotkut auttamaan vauvaa kasvaa ja kehittää leluja. Kuten kolmipyöräiset ja kypärät, polkupyörät, palapeli (10-20), nuket ja vaatteet.

Samanaikaisesti lasten lelujen ostamiseen, mutta kiinnitettävä erityistä huomiota tarve valita laadukkaampia leluja, nämä lelut eivät vain tunne mukavaa ja hyvä pinta kiilto. Lisäksi äiti voi valita myös tarinoita, leluja ja muita kohtauksia lukuineen ja lisävarusteineen.


4.6-9-vuotiaat

Tämän ikäiset lapset ovat kouluikäisiä lapsia, joten he todella nauttivat temppuja ja älykkyyspelejä, joten äidit voivat valita leijat, polkupyörät, kypärät, luistimet ja muut lelut, joilla on kohdennettu ulkoasu. Lisäksi voit valita käsityö-, nukke-, nukke- ja toimistopalloa, urheilulaitteita, tällaisilla leluilla on hyvä palapeli.


Pari: Suuri sana teltta

Seuraava: Automaattiset teltat valinta