Ota meihin yhteyttä
TEL: 86-579-87671117
Faksi: 86-579-87671117-816
Sähköposti: market@iplaytent.com
Osoite: No.8 Mudan Road, Baihuashanin teollisuusalue, Wuyi County, Zhejiang Province, China
Etusivu > Tietoa > Sisältö
Suuri sana teltta
Jan 17, 2018

Suuri teltta teltta, joka tunnetaan myös nimellä suuret teltat, teltat, jne., Pääasiassa ulkona laajamittaista toimintaa.


Ison telttaisen teltan päärakenne koostuu kahdesta osasta, joista toinen on alumiinisen pääkehyksen, toinen teltta. Itse asiassa, usein varustettu muut kattavat tilat kaunistaa ja parantaa teeman tapahtuman järjestetään.


Perävaunu-teltan päärakenne soveltuu erittäin lujaan alumiiniseosprofiiliin, rakennusperiaate on alumiinirungon runko-runko, pylväiden välinen tuki on valmistettu teräsosista, katto vahvistetaan kaapelijäähdytteisellä kaapelilla, katolla ja seinä on varustettu pohja kangas Kotelo materiaalin valinta alumiiniseoskotelon profiileja GB / T-6063 standardit, National Nonferrous Metals laadun valvonta-, tarkastus- ja testaus Center, materiaali pätevyys. Telttahankkeen perusta, kiinteät materiaalit ja rakenteet, joilla on korkea kosketus ja turvallisuus. Rakennuksen rakenne on saavuttanut tiukat eurooppalaiset standardit. Ammattimaisten organisaatioiden kokonaisrakenne tuulitestien ja vaurioiden testauksen jälkeen.


Pari: Lapset indeksoivat tunnelin

Seuraava: Vanhemmat ostavat lasten leluja